Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Elhunyt Keith Hufnagel gördeszkás, a HUF márka alapítója

Elhunyt Keith Hufnagel gördeszkás, a HUF márka alapítója

Kersner Máté- 2020.09.25. 14:46
Gyászol a gördeszkás közösség.
Forrás: Flickr
Gyász: e
lhunyt Keith Hufnagel, az egyik legnagyobb hatású gördeszkás legenda, adta hírül a TMZ

A streetwear-és stílusikonként is méltatott Hufnagelnél, aki New York városában született 1974-ben, a '90-es évek keleti parti deszkás kultúrájának egyik legkiemelkedőbb alakjává nőtte ki magát, két és fél éve diagnosztizáltak agydaganatot, ezzel küzdött hősiesen hosszú hónapokon át (állítólag sokkal több időn keresztül, mint amit jósoltak számára) gyerekei és felesége, Mariellen szerető támogatásával.
Keith elvitathatatlan deszkás tehetsége mellett nevéhez köthető még a nagy múltú, streetwear-alapkőnek számító HUF márka megalapítása is, amit itthon legtöbben talán kannabisz mintás zoknijairól ismernek. A brand az évek során olyan márkákkal és cégekkel kollaborált már, mint a Budweiser, a Spitfire, a Peanuts, vagy a G-SHOCK. A HUF-nak voltak üzletei Los Angelesben, New Yorkban és Oszakában is. 

 "Keith imádta a gördeszkázást és az ezt övező kultúrát is." - írta a brand csütörtökön. "A saját meglátásai szerint csinálta a dolgát, mindig jó okkal és céllal. Sokunkat inspirált világszerte. Mindezen felül Keith az őt körülvevő embereket szerette és támogatta csak igazán. Bármit megtett volna a barátaiért, a családjáért és a gyerekeiért. Szenvedélyesen látni akarta mások sikerét, és mi mind szerettük ezért."Keith Hufnagel mindössze 46 éves volt, nyugodjon békében.

(TMZ)

Hozzászólások

Érdekes lehet