Keresés

  • Főoldal
  • Stílus
  • Elindítják a Lil Peep által megálmodott "NO SMOK!NG" ruhamárkát, de a rajongók tervezhetik a ruhákat

Elindítják a Lil Peep által megálmodott "NO SMOK!NG" ruhamárkát, de a rajongók tervezhetik a ruhákat

Offmedia- 2018.07.18. 12:59
Tervezz te is saját Lil Peep pólót vagy pulcsit.
Lil Peep a halála előtt nem csak új zenék megjelentetését, de egy saját ruhamárka elindítását is tervezte. A brand a "NO SMOK!NG" nevet kapta, és 2018 elején startolt volna egy különleges csavarral, egy-két rajongói dizájn is rákerült volna a ruhákra.

Sajnos a tervek a zenész tavaly novemberi halála miatt meghiúsultak, de Peep örökösei most mégis beindítják a márkát, méghozzá teljesen a rajongók kreativitására támaszkodva. A lenti Instagram posztban bejelentett tervek szerint bárki küldhet be póló, hosszú ujjú póló, és pulcsi dizájnokat, melyekből később kiválogatják a legjobbakat és hivatalos merchként kezdik árulni a NO SMOK!NG brand alatt. A szerencsés amatőr tervezők százalékot is kapnak az általuk tervezett minták eladásai után, igaz azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez hány százalékot jelent. Kiemelten bátorítják a művészeket és grafikusokat, hogy küldjék be ötleteiket.

View this post on Instagram

🚫🚬🐣 August 1st, 2018

A post shared by @ lilpeep on


Az egy hetes jelentkezési periódus augusztus 1-én indul, ezen az oldalon kell majd feltölteni a pólókra, pulcsikra ráképzelt mintákat (egyben, tehát nem elég csak a mintát külön elküldeni). A minimum korhatár 18 év, de ennél fiatalabbak is jelentkezhetnek, viszont nekik szülői beleegyezésre van szükségük.

Hozzászólások