Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Első transznemű modelljét szerződtette a Victoria's Secret

Első transznemű modelljét szerződtette a Victoria's Secret

Offmedia- 2019.08.12. 18:07
Történelmet írt a brazil transz lány.
Valentina Sampaio lett a Victoria's Secret első transznemű modellje - derült ki a brazil szépség előző heti egyik Insta posztjából, amely a fehérneműmárka egyik fotózásának előkészületeit örökítette meg. A 22 éves modell ezzel történelmet írt a brandnél, hisz ő lesz az első nyíltan transz modellje a VS-nek, melyet 1977-ben alapítottak.


"Iszonyat boldoggá tett a hír és nagyon jó érzés, hogy ennyi pozitív visszacsatolást kaptam egy csomó embertől. Örülök, ez egy nagy lépés a további inkluzivitás felé" - nyilatkozta a modell a VOGUE-nak. Sampaio korábban már olyan márkák arca volt, mint a L’Oréal, Dior, H&M, vagy épp Marc Jacobs.

A Victoria's Secret mostanában apró lépésekkel próbálja javítani a "csontváz-vékony fehér lányok"-féle imidzsét, márciusban például kiderült, hogy Palvin Barbarát is angyaluknak választották, amit sokan üdvözöltek, hisz a magyar modell nem tartozik az extra-sovány modellek közé. A VS-nek eközben a csökkenő eladási számokkal, és a nemrég beoffolt fashion showját ért támadásokkal is meg kell küzdenie.

Alább további képek Valentináról.

Hozzászólások

Érdekes lehet