Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Ez az Air Force 1 szandál-cipő horrorhibrid nem egy rossz vicc, ez a valóság

Ez az Air Force 1 szandál-cipő horrorhibrid nem egy rossz vicc, ez a valóság

Szaghmeiszter Máté- 2019.08.19. 17:29
Nike - ezért egy körből kimaradsz tes.
A Nike klasszikus '82-es Air Force 1 sziluettje máig alapdarab a sneaker fanok körében, a 2010-es évek elejétől kezdve pedig az átlag vásárlók is rákaptak, részben olyan előadóknak köszönhetően, mint A$AP Rocky, mindennapi divattá téve a lépőt. A cég azóta is boldogan gyártja az újrakiadásokat, izgalmas új színvariánsokat, és kollabokat, de idén nyárra valami olyat húztak, amit nehezen törlünk ki egyhamar az emlékezetünkből, pedig nagyon szeretnénk: egy Air Force 1 VTF nevű szandál-cipő hibridet.

A sneakervilág Frankenstein szörnyét fekete színben, arany díszítésekkel dobta piacra a Nike, érdekessége, hogy a swoosh logó egy rugalmas pántban végződik, szandállá alakítva az ismert lépőt. A különös hibridet máris Nike Crocs-nak kezdték el csúfolni a neten, a legtöbben pedig értetlenül állnak a létezése előtt, hisz kevés életszituációt lehet elképzelni, ahova ez megfelelő darab lenne. 

Az Air Force 1 VTF csak gyerekméretekben kapható illetve csak volt kapható 90 dollárért, mivel az amerikai Nike oldalon máris sold out, európai megjelenésről pedig egyelőre nincs konkrét hír, de állítólag tervben van.

(Hypebeast)

Hozzászólások

Érdekes lehet