Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Kanye West emailben szólt Kimnek, hogy mostantól csak apró napszemcsiket hordhat, mert az a divat

Kanye West emailben szólt Kimnek, hogy mostantól csak apró napszemcsiket hordhat, mert az a divat

Szaghmeiszter Máté- 2018.01.11. 16:53
6891
Divatdiktátor és törődő férj.
Kim Kardashian a Kanye Westtel való házasságával nem csak egy félig őrült, félig zseni zenészt kapott a nyakába, de egy személyes stylistot is, aki ha kell a teljes YEEZY kollekciót ráadja a feleségére, csak nézzen ki menőn. A rapper egyszer képes volt kiugrani Kimhez és testvéréhez, Kourtney-hoz Párizsba, mindössze egy napra, hogy Givenchy-be öltöztethesse őket. Videóchatben nem látta egybe az outfiteket - szólt a magyarázat.

Kanye persze nem lehet mindig ott Kim mellett, hogy kijavítsa a hibákat, a divat pedig olyan gyorsan változik, hogy néha azonnal reagálni kell. Így történhetett meg, hogy Kim állítása szerint, Kanye nemrég (nemrég = amikor felvették a Keeping Up With the Kardashians legutóbbi részét, ahol ezt mondta, ergo hónapokkal ezelőtt) küldött neki egy emailt, amiben leírta, hogy nem hordhat többet óriás napszemüvegeket, mivel most már a pici napszemüvegek a menők.

Ye kismillió példát is csatolt a mailhez, tele '90-es évek inspirálta szemüvegekkel, például ilyenekkel, mint ami Bella Hadid nagy kedvence:

Kim persze megfogadta férje tanácsát, és most néha úgy néz ki, mintha a Mátrixból lépett volna ki.

(i-D, The Cut)

Hozzászólások