Keresés

Kim Kardashian nagyobb geek, mint bárki gondolta volna

Offmedia- 2018.03.05. 20:21
2999
A sztár poszt-apokaliptikus animékből veszi a frizuraötleteket.
Kim Kardashian nemrég felfedte, nemcsak hogy imádja az animéket, de a haját is azért festette be rózsaszínre, mert az egyik japán rajzfilm karakter megihlette. Az elmúlt fél hétben álmatlan éjszakákon vagyunk túl, hogy ki lehetett az a lány (vagy lányos fiú?), akinek a hajába ennyire beleszeretett Kim.

Esetleg Sakura Haruno a Narutóból? Áh mégse, hisz neki rövidebb frizurája van, Kim pedig nem vágatta le a haját. Talán Miwako Sakurada a Paradise Kiss-ből? A divat orientáció stimmel, de Miwako túl ártatlan karakter Kimnek, így ő is kizárva. Megvan! Chibiusa a Sailor Moonból! Ja ő is off, hisz a celeb állítása szerint "megszállott" rajongó, tehát nem lehet egy ilyen normie anime a megoldás...még találgatnánk tovább, de közben rájöttünk, hogy leszarjuk, szóval szimplán felfedjük, hogy Zero Two az, a félig szörny-félig ember csajszi a DARLING in the FRANXX című poszt-apokaliptikus műből, ahol csajok seggéből kiálló irányítókarral vezetnek hatalmas robotokat a Földet leigázó klaxoszauraszok ellen. 

És most képzeljük el egy pillanatra, ahogy Kanye alig hallhatóan felsóhajt az ágyban, mikor Kim sorban a huszonkettedik részt kezdi nézni egy maratonon belül, full hangerőn nyomatva a sorozat J-Pop intróját.

View this post on Instagram

My hair inspo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onHozzászólások