Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Nem lesz idén Victoria's Secret divatbemutató, kotyogta el az egyik modell

Nem lesz idén Victoria's Secret divatbemutató, kotyogta el az egyik modell

Offmedia- 2019.07.31. 13:33
Egyre kevesebb embert érdekel.
Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz idén Victoria's Secret Fashion Show, és az sem biztos, hogy valaha visszatér. A fehérneműbemutató, mely mostanában egyre több kritikát kapott az extra vékony modelljei miatt örökre eltűnhet a süllyesztőben, de nem feltétlenül a károsnak titulált nőideálljuk miatt, szimplán azért, mert egyre kevesebben követik figyelemmel.

A hírt egy ausztrál modell, Shanina Shaik árulta el a The Daily Telegraph-nak. "Sajnos a Victoria’s Secret show nem lesz megtartva idén. Nem ehhez vagyok hozzászokva, mivel ebben az időszakban angyalként készülök a bemutatóra, de remélem, hogy változik valami, ebben reménykedem. Biztos vagyok bene, hogy kicsit átalakítják az imidzsüket és visszatérnek, mert ez a legjobb show a világon" - nyilatkozta. A Victoria's Secret egyelőre nem kommentálta a nyilatkozatot.

Az már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy nem vetítik többet a showt a TV-ben, mivel a legutóbbi rekordalacsony nézettséget hozott. Az viszont szomorú lenne, ha nem tudnának megújulva visszatérni, pláne mivel pont márciusban derült ki, hogy Palvin Barbara is hivatalos VS angyal lett. 

Alább a 2018-as show.

Hozzászólások

Érdekes lehet