Keresés

„Nem tesz boldoggá a kifutó…”

Fiji- 2016.03.17. 08:00
171
A modellek élete nemcsak móka és kacagás, de hogy miért szakít(ana) a kifutóval Cara Delevingne, egyelőre még igencsak rejtély. Mindenesetre a világhírű modellt nem teszi boldoggá az, amit csinál.

Forrás: Getty/Europress

Cara Delevingne a világ leghíresebb modelljei közé sorolható, azonban most úgy döntött, hogy búcsút int szakmájának. A modell rejtélyes nyilatkozatában csak annyit mondott, hogy a foglalkozása nem teszi őt boldoggá. Delevingne kisasszony – aki tehetős családja révén nincsenek anyagi problémái – számára egy jó ideig eltartott, míg a divatvilágban stabil hírnévre tett szert. „Keményen dolgoztam azért, hogy a divatszakmában elfogadjanak. Szükségességét éreztem annak, hogy kivívjam az iparág elismerését, szinte mindenki elismerését igényeltem.” – mondta a modell.

A végeredmény az volt, hogy a modell teljesen elvesztette realitásérzékét, abszolút nem tudta felmérni azt, hogy mit jelent boldognak és sikeresnek lenni. Bízunk benne, hogy a színészi ambícióinak köszönhetően majd megtalálja azt a közeget, ahol szeretni fogják.


Ajánlott

Hozzászólások