Keresés

Palvin Barbara a Victoria's Secret első magyar angyala

Szaghmeiszter Máté- 2019.03.15. 15:14
A választás mögött a brand arculatváltoztatása lapulhat meg.
A 25 éves Palvin Barbara lett a Victoria's Secret legújabb angyala, ezzel ő az első magyar, akit az ismert fehérnemű brand hivatalos modelljének választott. Az elit modelklubban olyan nevek szerepelnek, mint Elsa Hosk, Taylor Hill, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, vagy éppen Candice Swanepoel. A VS Instagram oldalán jelentette be a döntést, Barbara pedig azt nyilatkozta, nagyon büszke, hogy képviselheti hazáját.


Palvin Barbarát 13 évesen fedezték fel az utcán, 17 évesen már a Prada kifutómodelljeként debütált. Később olyan luxusmárkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, Miu Miu, Vivienne Westwood, Armani. 2012-ben a Victoria's Secret kifutóját is megjárta, de utána évekig hiányzott onnan. A brand vezetője egyszer egy interjúban utalt rá, hogy van egy lány, aki túl sokat bulizik és emiatt elengedte magát, ezért nem választották be többet, többen Palvint sejtették a mondatok mögött, de aztán 2018-ben visszatért a VS kifutójára, most pedig hivatalosan angyalnak választották.


A Victoria's Secret az elmúlt időszakban csökkenő eladásokkal küzd, köszönhetően az elég egyoldalú nőképüknek. A brandet egyre több kritika éri mostanában, hogy csak a nagyon vékony lányoknak gyártanak fehérneműket, és nem elég inkluzívak, szemben más, feljövőben lévő brandekkel (lásd: Rihanna saját márkája) Ezeket a morgó hangokat sokszor azzal rázták le, hogy ők egy "ideát" árulnak, de 2019-ben ez az idea egyre kevesebbeknek kell, emiatt pedig 53 boltjukat kellett bezárniuk Észak-Amerikában, és 3%-al csökkentek az eladásaik az elmúlt negyedévben. Palvin Barbara angyallá választása egy új irány kijelölése lehet a brand számára, mely úgy tűnik végre hajlandó nyitni más testípusok felé is.

Hozzászólások

Érdekes lehet