Keresés

  • Főoldal
  • Stílus
  • Never Sleep On Tour: szombaton jön ki Skepta harmadik cipőkollabja a Nike-val

Never Sleep On Tour: szombaton jön ki Skepta harmadik cipőkollabja a Nike-val

Kersner Máté- 2018.09.05. 12:32
Érkezik a Nike Air Max Deluxe SK.

Forrás: Nike
Skepta, az angol grime legenda újra a Nike-val társul egy lépőre - közölte a rapper mellett a Nike News. Az előadónak a 2017-es, Marokkó inspirálta Air Max 97 SK és az idén májusi Air Max 97/BW SK után ez lesz a harmadik közös cipője a céggel, a várakozás pedig legalább akkora, mint az elődöknél.

A fekete-piros színárnyalatokat ötvöző sneaker kampányvideóján és arculatán kívül magán az anyagon is visszaköszön a VHS-hatás, a hangyázó kép hatását keltő felület oldalán pedig a “12:00PM JUN 08 2014” és a “Never Sleep On Tour” feliratokat fedezhetjük fel, előbbi Skeppy gigaslágerének, a That’s Not Me-nek a megjelenési idejét jelzi, utóbbi jelképes mottó pedig a rapper munkaetikájára és sosem nyugvó alkotási vágyára utal amellett, hogy valóban inszomniás tünetek gyötörték az mc-t a turnéi alatt.

Forrás: Instagram
 
Forrás: Instagram
A sötét, a grime stílus dresscodejának tökéletesen megfelelő lábbeli a Nike 1999-es Air Max Deluxe-jának az újragondolása, amit Skepta New York városának dedikál, hiszen a hely nagyon fontos szerepet játszik az életében, mind karrierjének fellendítését, mind az alkotó inspirációit tekintve.

A darab szeptember 8-án, szombaton jelenik meg a SNEAKRS applikáció keretein belül. A különböző európai boltok mellett pedig Amerikában, a NikeLab 21 Mercer, a Concepts, a Dover Street Market és a KITH üzleteiben is beszerezhető lesz.

Hozzászólások