Keresés

Szexturizmus ON!

Offmedia- 2015.08.30. 09:14
Lassan vége a nyárnak, így a turistaszezonnak is, azonban mi most egy teljesen másféle utazásra invitálunk. Mégpedig egy olyanra, melyben az egzotikum és az erotika játssza majd a főszerepet. Válts vízumot a különböző országok kedvenc szexuális pózaira!

sextourFotó: Getty Image / Istock / Europress

Amerikai vágta

A legtöbb embernek az Amerika szó hallatán először a híres 66-os út, de a vezetés mégse ott válik gyönyörökkel teli élménnyé, hanem az ágyban. A lovagló pózban a nő kerül vezető szerepbe. A lovagló pózon kívül a tengerentúlon még igencsak népszerű a kutyapóz, ahol a férfi dominál. Mindezek alapján megállapíthatjuk, hogy az amerikaiak nem ragadnak le a klasszikus misszionárius mellett, hanem változatos pózokkal dobják fel szexuális életüket.

Királyi helyezkedés

A szexet az angolok nemzetükhöz híven is lovagias formában űzik, mondhatni már-már angolosan, hátulról. Fekve, ülve, vagy állva, szinte mindegy melyik módit követed, a lényeg, hogy hátulról történjen a behatolás.

Érezd magad Tokióban!

Utolsó állomásnak Ázsiát választottuk. A japánok legszívesebben úgy jutnak élvezethez, ha a partnerük lába a nyakukban van. Ez a póz nálunk sem szokatlan, de ha Tokióban akarjátok magatok érezni, akkor erre essen a választásotok. A hosszú romantikázáshoz pedig itt a zene is:

Hozzszlsok

rdekes lehet