Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)

Véget érhet a bikinis kávézók uralma

Ráthgéber Réka- 2016.01.19. 10:00
293
Mi azt sem tudtuk, hogy vannak bikinis kávézók!


Washington államban nagyon sok a kávézó. Nem olyanok, mint Magyarországon, hogy beülnek az emberek, elszürcsölgetik a kis feketéjüket, majd mennek tovább. Amerikában inkább az a módi, hogy a kocsiban, vagy a munkahelyen fogyasztják el a kávéjukat, és örülnek neki, ha ehhez ki sem kell szállniuk a kocsiból. Nos, mivel a kávé szinte mindenhol ugyanolyan, a tulajdonosoknak valami egészen új ötlettel kellett előrukkolniuk, hogy növekedjen a forgalom.

Közölték hát a munkatársakkal, hogy vagy bikiniben, vagy kis alsó nadrágban, vagy akár csillagos matricával a mellbimbójukon kell kiszolgálniuk a vevőket. Ez egyre inkább elterjedté vált Washington államban, örültek az autósok, hogy ha csak arra a pár pillanatra is, de láthatnak egy mellet, vagy egy izmos felsőtestet. Azonban az egyik kisvárosban, Spokane-ban eléggé konzervatívok az emberek, így nem nézik jó szemmel a meztelen felszolgálókat.

Egy, a városi tanácsban szereplő férfi, Mike Fagan úgy nyilatkozott, hogy szerinte nem a testekről kéne szólnia ennek az iparnak, hanem a kávéról. „A vállalkozások azon gondolkoznak, hogy mivel tudnák még inkább bevonzani a vásárlókat. Sajnos Spokane-ban úgy gondolják, hogy erre csak egy megoldás van: a szex.” - mondta Mike.

Nem tudjuk, hogy kinek adjunk igazat. Végül is, ha a lányok-fiúk jól érzik magukat félmeztelenül, nem fáznak, és nem tapizzák őket, akkor talán hagyni kéne a dolgot, és beletörődni az egészbe. Ti mit szólnátok, ha Magyarországon is lenne bikinis kávézó?


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom