Keresés

Vess egy pillantást A$AP Nast kollabjára a Converse-szel

Kersner Máté- 2017.09.27. 10:57
Tyler, the Creator után ő a soros.

Mozgalmas éve van a Converse-nek. A Nike tulajdonában álló cég most nyáron társult Tyler Golf Le Fleurjével, de a szeptemberük is zsúfolt: 1-jén robbant az első kollaborációjuk a Chocolate nevű deszkás márkával, és egy NBA-s kollekciót is bejelentettek 29-ére.

De mi a helyzet Nast lépőjével? Az A$AP Mob oszlopos tagja nem csak rappel, a divat világában is otthonosan mozog, és úgy látszik, A$AP Bari erőszak ügye miatt bekövetkezett presztízsvesztése után Ő is saját darabok tervezésével próbálkozik. A megvalósítás magáért beszél: egy '70-es évek divatjával operáló, hanyagul elegáns, visszafogott, mégis mutatós, őszies kollekcióval fogunk gazdagodni.

A kollab tartalmaz egy magasszárú Chuck Taylor All Star 70-t és egy alacsony szárú, mustárszínű, kordbársony anyagú One Star modellt, de egy autentikus ''Somewhere in Mid-Century'' felirattal ellátott pólót is, ami csokoládébarna árnyalatban és krémszínben érkezik majd.

A remekbe szabott lábbelik hivatalosan szeptember 28-án jelennek meg exkluzíve a Time Square-n található Foot Locker üzletben. 

Hozzszlsok

rdekes lehet