Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Star Wars kollekcióval üdvözli a Skywalker kora megjelenését a Vetements

Star Wars kollekcióval üdvözli a Skywalker kora megjelenését a Vetements

Kersner Máté- 2019.12.25. 16:22
Egy újabb Star Wars-kollab a sok közül.

Levi's, Uniqlo, Pull & Bear, Tom's - csupán pár név azok közül a brandek közül, akik idén Star Wars kollabbal rukkoltak elő az új, egyben - elvileg - utolsó mozifilm megjelenése előtt, hogy a film körüli felhajtást kihasználva rengeteg vevőt csábítsanak magukhoz a töretlen népszerűségnek örvendő sci-finek hála. A továbbra is vadul zakatoló hype-vonatra a közelmúltban a svájci székhelyű, ironikus divatfelfogásáról és szatirikus vagy éppen eszement darabjairól híres Vetements is felugrott és megalkottak egy nem túl kreatív, de hamar meglehetősen nagyot menő kapszulakollekciót.

A Skywalker kora című, sorban kilencedik SW film megjelenését üdvözlő Vetements x Star Wars társulás eredménye egy 44 darabot magába foglaló, limitált szériás kapszula lett, mely többnyire pulcsikat, pólókat, dresszeket, egy magassarkú csizmát, sapkákat, hátizsákokat és zoknikat tartalmaz. 

A szegecses cipőket és morzsi-nyakláncokat is áruló márkára jellemző oversized hatás itt is sok ruhadarabon érvényesül, melyek közül sok úgy néz ki, mintha csak egy uncsi fast fashion cég sokadik Star Wars húzása lenne, beleértve egy szintén elég egyszerűen és unalmasan mutató baseball sapkát is. A kollab legkiemelkedőbb darabja egyértelműen egy fehér dressz, ami Lea hercegnő ikonikus szettjét idézi. 

Habár a néhány kiválasztott üzlet polcain helyet kapó kollekció alig egy hete droppolt (fontos, hogy az első drop december 12-én volt Moszkvában), sok helyen máris sold out lett. A még meglévő darabokat a SSENSE oldalán lehet csekkolni online. 

Alább a kapszula raktárban lőtt teljes lookbookja.


A képek forrása: Hypebeast.com / Vetements

Hozzászólások

Érdekes lehet