Keresés

  • Főoldal
  • Stílus
  • Virgil Abloh, az Off-White alapítója veszi át Louis Vuitton férfirészlegét

Virgil Abloh, az Off-White alapítója veszi át Louis Vuitton férfirészlegét

Offmedia- 2018.03.26. 13:26
Ő az LV első fekete kreatív igazgatója.
Virgil Abloh-t, az OFF-WHITE nevű luxus street wear márka alapítóját nevezte ki a Louis Vuitton a férfirészlege új vezetőjének - írja a New York Times. Virgil a saját márkája mellett Kanye West egyik kreatívjaként is dolgozott, de rendezett klipet Lil Uzi Vertnek is. 

A francia divatház először választott magának fekete kreatív igazgatót, de fekete divattervezőből sincs túl sok ilyen nagy cégeknél, Olivier Rousteing a Balmain kreatív igazgatója és a Givenchy férfirészlegének korábbi tervezője, Ozwald Boateng a rövid lista további szereplői.

"Nagyon fellelkesült vagyok" - reagálta Abloh a bejelentésre, aki családjával együtt átköltözik Párizsba. "A legvadabb álmaim váltak most valóra, de egyben ez egy üzenet is a fiatal generációnak, hogy nem kell egyféleképpen kinézned ahhoz, hogy megkapj egy ilyen pozíciót, nagyszerű így nekikezdeni a munkának."

A NYT azt is kiemeli, hogy az LV választása egyben egy reakció arra a trendre, hogy a nagy divatházak luxusmárkái és a street wear márkák a vásárlók hatására egyre inkább vegyülnek egymással.

(New York Times)

Hozzászólások