Keresés

  • Főoldal
  • Stílus
  • Young Thug szerint az ő öltözködési stílusa volt a legnagyobb hatással a fiatal rapperekre

Young Thug szerint az ő öltözködési stílusa volt a legnagyobb hatással a fiatal rapperekre

Szaghmeiszter Máté- 2018.07.16. 21:24
Thugger úgy érzi swag forradalmat indított el.
A hónap elején követelt magának tiszteletet Future az új generáció rappereitől, mivel mint kifejtette, a flowját, ad-libjeit és úgy egészében a zenei stílusát kopizzák. Most alig több mint egy héttel később Young Thug is beszállt az "én indítottam el" mellveregetésbe, méghozzá a divat vonalon.

{twitter}https://twitter.com/ThuggerClan/status/1018659316407177216{/twitter}
Thugger egy Instagram Live során fejtette ki, hogy mekkora újdonság volt a rapperek közt az öltözködési stílusa. A szűk nadrágok és genderfluid ruhák viszont cukkolással is együtt jártak, a rappert rendszeresen lebuzizták, amit ő rendre cáfolt. Meglátása szerint a mai rappereknek már nem feltétlenül kell átélniük hasonlót, mivel ő kitaposta előttük az utat.

Az atlantai rapper kifejtette, hogy: "Én kezdtem ezt az egészet. Elértem, hogy ezek a fiatal srácok megnyílhatnak és önmaguk lehetnek. Nekem köszönhetik, keresztre feszítettek érte. Lebuziztak, de őket már nem buzizzák le. Miattam szűk a nadrágotok. Stílus Isten vagyok, egy mester. "

Thugger fejtegetésében sok igazság van, elég ha csak a sokat emlegetett Jeffery albumborítóra gondolunk, amelyen egy ruhában volt látható, de azért érdemes még idesorolni A$AP Rocky-t és Jaden Smith-t is, mint a rapper outfit megszokott konvencióit lebontó úttörőket.

Hozzászólások