Keresés

A fenék, amire még Ferenc Pápa is dobott egy lájkot Instagramon

Offmedia- 2020.11.19. 20:37
A Vatikán szerint véletlen történt, vizsgálatot indítanak.
A Vatikán vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, hogyan került lájk Ferenc Pápa hivatalos Instagram profiljáról egy brazil modell erotikus fotójára.

A szóban forgó influenszer és modell, Natalia Garibotto még október elején posztolta az iskoláslány-pornókat idéző képet, melyen apró miniszoknyában, crop topban, és csipkés harisnyában pózol szexi tanulóként. "Taníthatnék neked egy-két dolgot" - írta kacéran a leírásba, melyhez egy ördög emojit is csatolt. Erről a fotóról van szó.


Azt, hogy a Ferenc Pápa oldala is belájkolta a képet, a katolikus portál, a Catholic News Agency szúrta ki még november 14-én, nem sokkal később őexcellenciája levette a lájkot a képről. Az Apostoli Szentszék egy ideig nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de most már azt állítják, hogy vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék, miként került lájk a modell fotójára.

A Pápa Insta oldalát amúgy nem ő, hanem egy külön erre kinevezett csapat irányítja, de ők azt állítják, nem dobtak szívecskét a brazil hátsóra. A Szentszék még az Instagramot is megkereste hivatalos formában, hátha kiderül, hogy az Istenbe került lájk a fotóra.

Natalia Garibotto a virális lájk után csak annyival kommentálta az ügyet, hogy "legalább most már biztos, hogy mennybe megyek".


(USA Today, Guardian)

Hozzszlsok

rdekes lehet