Keresés

Animációs Disney karakterré varázsol a Snapchat új filtere

Offmedia- 2020.12.07. 22:25
És még a grimaszokat is leköveti.
Ha valaha is elgondolkodtál már azon, hogy miként néznél ki egy animációs Disney vagy Pixar film karaktereként, megérkezett a válasz a Snapchat új filterének köszönhetően.

A szimplán "Cartoon" elnvezésű filtert maga a Snapchat készítette, és mint pár hónapja a nagyot ment Anime filter, ez is a TikTokon lett igazán virális.

A filter teljesen a Disney modern animációs filmjeinek karaktereire hajaz, tehát hasonlóan a Jégvarázs, A hihetetlen család, vagy a Vaiana szereplőihez, hatalmas szemeket, cuki kis pofit, és erős szemöldököt ad a használónak, de a filtert nem csak a szelfi kamerával, hanem az előlapi kamerával is lehet használni, tehát elvben akárkin használhatjuk, ha van róla jó minőségű fotónk. Az igazi hatást mégis élőben adja, mint a lenti videó demonstrálja, a filter tökéletesen Diznisíti még a mimikákat is.

@basic.amoeba

GUYS, IT’S SO AMAZING!!!!! It doesn’t work when I look to the side, but it’s great facing the camera. #filter #cosplayer #animefilter #cartoonfilter

♬ original sound - Lizzy and Squid
A filter használatához mindenképp Snapchat kell, az applikáción belül először be kell lépni a fotókészítés fülön a filterekhez, majd az "explore"-ra kattintani, ahol Cartoon név alatt található meg a filter. Figyelem: régebbi telefonokon előfordulhat, hogy nem működik az effekt, és a megfelelő fényviszonyokat is el kell találni.
@sorenawayy

I always wanted to voice a Disney character! ##disney ##cartoon ##disneyprincessfilter ##cartoonfilter ##animatedcharacter ##fyp ##fypage

♬ original sound - Sorenawayy

Hozzszlsok

rdekes lehet