Keresés
7O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Az Instagram egy az egybe lemásolta Snapchatet

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.02. 17:59
478
A vezérigazgató szerint nem az a fontos ki találta ki először.
Hamarosan új frissítés érkezik az Instagramhoz. A friss funkció gyakorlatilag egy teljes Snapchat kopi, ugyanis a fiatalok kedvenc applikációjához hasonlóan mostantól az Instában is posztolhatunk 1 nap után eltűnő képeket és videókat, ezeket a posztokat pedig rajzokkal, szövegekkel valamint matricákkal dobhatjuk fel. 

Kevin Systrom a cég vezérigazgatója a Techcrunch kérdésére elmondta, hogy minden elismerés a Snapchatet illeti, de szerinte nem fontos, hogy ki találta ki a formátumot először. 

Az Instagram Storiesnak elnevezett funckió a képfolyamunk tetején lesz megtalálható és a cég arra számít, hogy a Stories bevezetésével nem csak a legszebb fotóinkat töltjük majd fel Instára, hanem a mindennapi történéseket is. A Facebook által birtokolt kép és videómegosztó app már próbálkozott hasonlóval, de azok mind külön applikációk voltak, a Stories viszont integrált része lesz az Instának. A Techcrunch azt is végigvette, hogy miben különbözik majd a Snap és az Insta Stories, eszerint:

- Ha publikus az Insta oldalad, akkor az Insta Sztorijaid is azok lesznek.

- Az Insta sztorikat meg lehet majd állítani és vissza is lehet pörgetni, nem úgy, mint a Snapchaten, ahol maximum továbblépni vagy printscreenelni tudsz.

-  Nem lehet régi képeket / videókat felölteni (Snapchaten a legújabb frissítés óta az appon belül készített képeket újra megoszthatod).

-  3 féle különböző ecsetfajta lesz rajzoláshoz.

- Jelenleg nincsenek geofilterek (értsd: welcome to budapest felirat ala Snapchat), arcanimációk, matricák és gyorsítani és lassítani sem lehet a videókat.


és végül a legfontosabb:

- NEM LÁTOD KI PRINTSCREENELTE LE A MEGOSZTOTT KÉPEDET

A frissítést a következő hetekben kezdik el kiterjeszteni a felhasználóknak.

Hozzászólások