Keresés

Charli D’Amelio az első, akinek meglett a 100 millió követő TikTokon

Offmedia- 2020.11.23. 21:41
És még csak 16 éves.
Forrás: Instagram @charlidamelio
A tini tiktok videós,
Charli D’Amelio az első, aki átlépte a bűvős 100 milliós követőszámot a TikTokon. A főleg táncolós videókkal feltört lány 2019-ben kezdett kontentet gyártani a platformra, és jelenleg is csak 16 éves, szóval mindenképp hatalmas teljesítmény és növekedés ez számára.

"Ez valóban megtörténik? 100 millió ember támogat engem!!! Tényleg nem bírom elhinni, hogy ez tényleg a valóság" - örvendezett Twitteren, majd rajongóival közös Zoom beszélgetéseket indított.


Charlinak a TikTok második helyezettje, a 69 millió követővel rendelkező Addison Rae is gratulált. A D’Amelio családból amúgy Charli testvére Dixie D'Amelio is TikTok sztár, neki közel 44,5 millió követője van. 

A 100 millió követői bázis átlépése előtt Charli pont egy mélypontot élt meg, miután egy új YouTube showjában, ahol a családjával vacsorázik egy meghívott vendég társaságában a rajongói erősen kritizálták, amiért tiszteletlen volt a séffel. A lány egymillió követőt vesztett, de miután sírva kért bocsánatot rekordszintre ugrott a követőszáma.


Charli-nak egy új könyve is érkezik, podcastet vezet a testvérével, és a vagyonát máris 4 millió dollára becsülik.

(The Tab)

Hozzszlsok

rdekes lehet