Keresés
4O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Egy videójáték miatt csökkent a Pornhub nézettsége

Offmedia- 2015.11.16. 10:00
301

Előző héten jelent meg az év egyik legjobban várt videójátéka a hatalmas posztapokaliptikus világban játszódó akció-RPG, a Fallout 4.

A széria legújabb kalandja miatt lehet, hogy sokan jelentettek beteget a munkahelyükön, de egy másik nem várt jelenség is felütötte a fejét a megjelenés hajnalán. A Pornhub nevű ingyenes pornóstreaming oldal (mások mesélték, hogy van ilyen, én még sose jártam ott, eskü) ugyanis kiadott egy közleményt amiben arról számolnak be, hogy hajnal 4 körül - körülbelül abban az időpontban mikor az emberek befejezték a telepítést - szignifikánsan esett a forgalmuk.

pornhub-insights-fallout-4-general-gamer-traffic.0.png

A csökkenést persze főleg a gamerek körében mérték, azt pedig, hogy ki számít annak a Google Analytics alapján határozták meg. Déltől aztán ismét emelkedésnek indult a forgalom, egészen az átlagos munkaidő végéig mikor ismét beszakad az ábra, majd este a gamerek valószínűleg a játékba kicsit belefásulva a digitális örömszerzés egy másik formájához folyamodtak. Azt azért érdemes kiemelni, hogy a Pornhub marketingesei igazi zsenik, mert egy ilyen alapvetően negatív hírből is képesek voltak remekbe szabott sztorit kreálni. 

Hozzászólások