Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)

Elképesztő dolog derült ki a Szex és New York-ról

Helstáb Laura- 2016.01.13. 09:12
204
Ezek után tuti más szemmel fogod nézni a sorozatot!


Még akkor is, ha a sztorik néha elképesztően őrültek voltak, a Szex és New York mindig is azt az érzést keltette a nézőben, hogy ezek az események akár a valóságban is megtörténhettek volna. Nos, mint kiderült, azért, mert így is volt. Minden egyes sztori a sorozatban valós eseményt dolgoz fel, és nem csak amolyan szájhagyomány útján terjedő legendát, amit egy ismerős ismerőse hallott egy idegenről.


“A forgatókönyvírók között az volt a szabály, hogy semmi olyat nem szőhetnek bele a történetbe, ami nem történt meg vagy velük, vagy egy közeli ismerősükkel” - árulta el most a Mirandát játszó Cynthia Nixon. Emlékeztek a pasira, akinek azonnal le kellett zuhanyoznia együttlét után? Vagy a tűzoltóra, akivel rajtakapták Samanthát szex közben, amikor az egész osztag bevonult a riadóra? Mind megtörtént!


Ezek után nem csoda, hogy a sorozat ennyire realisztikusnak tűnt, és ugyanúgy sikert aratott, mint most a Girls, amely hasonló elven alapszik, a készítője, Lena Dunham és barátai életéből vett eseményeket feldolgozva. Ez is bizonyítja, hogy a valóság sokszor izgalmasabb, mint a fantázia!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom