Keresés
5O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Hah, így is lehet munkába menni?!

Offmedia- 2016.07.20. 13:11
575
Metrófelújítás? – Így csinálják a nagyok.
Forrás: digitaltrends

Szívesen lennénk a New York-iak helyében, olyan új metrót építenek nekik, ami a 21. század elvárásainak maximálisan megfelel. Nem lesz többé lemerült mobil, az ingyenes wifi is alap, ráadásul már a bejáratnál megtudhatjuk, hogy érdemes bevállalni a metrót vagy sem.

Nem csak nálunk téma a metró ráncfelvarrása, New York állam kormányzója is most fedte fel a tervét, a következő 5 évben 27 milliárd dollárt tolnak be a fővárosi rendszer megújításába. Csak, hogy érezzük a súlyát, az uniós kifizetések hazánkban csak kicsivel haladták ezt meg. A temérdek pénzre szükség is van, hiszen naponta 6 millió (!) ember utazik a szerelvényeken, és az átlag amerikai nem akar ósdi, „buta” kocsikon zötyögni a munkába.

Forrás: digitaltrends

Gondoltak egyet és teljesen újraformálják a metrót. Az csak egy dolog, hogy több mint 1000 új szerelvény érkezik, de a kocsikon lesz wifi, usb töltési lehetőség és digitális kijelzők is, mert a jenkik a nap 24 órájában a mobil eszközeiket akarja bújni. A legjobbat a végére tartogattuk: már a metró bejáratánál kiépítenek olyan kijelzőket, ahol valós időben követhetjük, mennyire leterhelt éppen a rendszer. Ha úgy tartja kedvünk, akkor lemehetünk a metróba, vagy leinthetünk helyette egy taxit, esetleg kereshetünk egy üres Uberes sofőrt.digitaltrends nyomán

Hozzászólások