Keresés

Hívő gamerek egyesüljetek, érkezik a Jézus-szimulátor!

Kersner Máté- 2019.12.25. 12:14
F É N Y !

A KFC animés randi-szimulátorának bemutatásakor említettük, hogy mennyi furcsa és eszement szimulátort alkottak már meg a videójátékipar poénos fejlesztői, elég ha a Sex With Stalinra, erre a Donald Trump-műtős játékra, vagy erre az öt, szintén randizós szimulátorra gondolunk.

Amikor majdnem azt hittük, hogy mindent láttunk már, jött a PlayWay, és bejelentették legújabb húzásukat, vagyis a

Jézus-szimulátort,

melyben Isten fiát irányítva FPS nézetben kell csodákat tennünk a hit erejével, ezzel pedig bebizonyosodott, hogy még mindig lehet váratlant lépni egy ilyen, baromságok terén remekül kimaxolt műfajban. Habár a bejelentés már két héttel ezelőtt megtörtént, úgy voltunk vele, hogy az örömhírt a karácsonyi időszakra időzítve adjuk közre, szóval lássuk, mit lehet tudni eddig a sokat emlegetett I Am Jesus Christról. 

A SimulaM által fejlesztett és a PlayWay által kiadott játék pontosan az, aminek látszik: egy szimulátor, melyben Jézus testébe helyezkedve tudunk tevékenykedni, avagy
  • vakot gyógyítani
  • halat szaporítani
  • Lázárt feltámasztani
  • vízen járni
  • tengert elcsitítani

 Sőt, a drámai trailer alapján a Sátánnal is megküzdhetünk, űzhetünk ki démont szegény megszállt emberekből, megtapasztalhatjuk a keresztre feszítés fájdalmait, mindezt persze amellett, hogy részt veszünk az utolsó vacsorán, és időközben újjászületünk. Az I Am Jesus Christban tehát az Újszövetségbe foglaltak nagyját végigjátszhatjuk, mintha csak részt vennénk egy modern hittanórán - Kanye West és a Game Church-gyüli tagjai biztos függik majd. 

A szimulátor pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, annyi biztos, hogy Steamen fog debütálni.

(Gamestar)

Hozzászólások

Érdekes lehet