Keresés

Imádják a torrentezők Jon Snow-t

Ráthgéber Réka- 2015.12.30. 10:45
184
Már negyedik éve vezeti a toplistát a Trónok harca.
Forrás: Getty / iStock

A torrentezés már nem új keletű dolog. Amióta a felhasználók rájöttek arra, hogy jó minőségű filmeket és sorozatokat tölthetnek le az internetről, azóta igen csak megcsappant a mozik bevétele. Idén már negyedik éve a Trónok harca vezeti a letöltési listát.

Nem meglepő, hiszen a sorozatot egy olyan TV adón vetítik, ami nem minden háztartásban érhető el. Bár a magyar HBO próbál lépést tartani a külföldiekkel, és ugyanakkor vetítik az adott részeket, amikor Amerikában is műsorra kerülnek, mégis sokkal többen döntenek a letöltés mellett. Tavaly az utolsó részre több mint 14 millióan kerestek rá (az Egyesült Államokban 8 millióan nézték az HBO-n), amivel a Trónok harca kiérdemelte a legtöbbet letöltött sorozatnak járó díjat.

A második helyre a Walking Dead került 6,9 millió letöltéssel, a harmadik helyen pedig az Agymenők található, amelyre 4,4 millió torrentező volt kíváncsi. Filmek közül, akármilyen meglepő, a Csillagok között volt a legnépszerűbb, amire 3-szor annyian kattintottak, mint Jon Snow halálára.

Ajánlott

Hozzászólások