Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Jönnek az 1 perces videók Instagramra

Szaghmeiszter Máté- 2016.03.30. 11:48
412
15 mp-ről 60-ra emeli a fotómegosztó app a videók maximum hosszát.
Úgy tűnik az Instagram nem akar lemaradni az egyre népszerűbb Snapchat mögött és egymás után vezeti be az újdonságokat. Alig két hete írtuk meg, hogy hamarosan átrendezik a megjelenített posztokat az applikáción belül, így nem a legfrissebb hanem a legpopulárisabb fotók és videók kerülnek előre. Meg is jelentek a "kapcsold be az értesítéseket, ha szeretnéd látni a posztjaimat"-féle könyörgések Instán, de a készítők úgy tűnik egy időre meghátráltak és megvárják, míg lecsillapodnak a kedélyek és majd utána vezetik be a változást.


Amit viszont már elkezdtek bevezetni, az a videók maximális idejének növelése. Eddig ugyanis 15mp volt a maximum egy Insta videónál, ezt hamarosan 1 percre növelik. Hirdetőknek ez a funkció már két hónapja elérhető, de most már az átlagfelhasználók is használhatják majd. Kérdés persze, hogy ki tud végigülni manapság egy 1 perces insta videót, ami vagy valakinek a nyaralásáról, vagy egy buliban történő lerészegedésről szól.

Szintén újdonság az egyelőre csak iPhone tulajok számára használható  "multi-clip" elnevezésű újítás, melyben több kisebb videóból állíthatunk össze egy nagyobb montázst. Köhöm snapchatcopy köhöm. Az Instagram fejlesztői blogposztjukban azt is kiemelik, hogy még több frissítés bejelentésére lehet számítani a közeljövőben.

Hozzászólások