Keresés
12O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Korlátlan online tárhelyet biztosít a Google, új telefonjaihoz

Offmedia- 2016.10.05. 13:08
497
Nem kell több szelfit törölni a telóról.
Google bejelentette az új Pixel elnevezésű telefonjait, melyek végre teljes egészében a tech óriás által lettek tervezve, igaz a gyártást még mindig az HTC végzi. A telefon kinézetéből és a hozzá tartozó marketingből egyértelműen az rajzolódik ki, hogy a cég az Apple vásárlókat is megcélozta, amellett, hogy azt szeretné, hogy ez legyen AZ Androidos telefon a piacon. 

Na de lássuk a specifikációkat. A Pixel kétféle méretben lesz kapható, a sima 5 hüvelykes modell mellett lesz egy Pixel XL elnevezésű 5,5 hüvelykes verzió is. A kamera 12.3 megapixel és a Google (mint általában szinte mindenki) azt állítja, hogy a legjobb kamera a jelenlegi piacon, az elülső kamera 8MP. A telefonban egy Qualcomm Snapdragon 821 proci ketyeg, amire 4GB RAM segít rá. A vásárlók egy 32GB és 128GB-os opció közül választhatnak belső tárhely tekintetében, de szinte majdnem mindegy is, hisz a cég bejelentette, hogy a telefonnal korlátlan Google Photos online tárhelyet kapunk a képeinknek és videóinknak. 

A telefonok "Nagyon Fekete", "Elég Szürke" és "Tényleg Kék" színekben érkeznek, de eskü ezeket az elnevezéseket nem mi adtuk, hanem a Google jópofáskodik. Ujjlenyomat-olvasó és jackdugó szintén megtalálható a telóban, az utóbbit különösen vicces, hogy manapság ki kell emelni. Olcsó viszont biztos nem lesz, a legolcsóbb modellt, 760 euróért (232 ezer forint) árulják Németországban, és még az is elképzelhető, hogy mire ide elér még ennél is többe fog kerülni.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom