Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Legyél profi a közösségi médiában a Google ingyenes tanfolyamaival!

Helstáb Laura- 2016.03.18. 10:56
187
Ingyenes, személyre szabott oktatást nyújt a Google az online ismeretekről, melyeket felhasználhatsz az üzleti siker elérésére vagy a karriered előremozdítására.

Az online tanfolyamok mindenki számára nyitottak, aki tudatosabban és hatékonyabban szeretné használni az internetet üzleti céljai érdekében. A tanulás elkezdéséhez nem kell mást csinálni, csak bejelentkezni a Google-fiókunkba itt, aztán kiválasztani, miről szeretnénk tanulni. Az opciók közül első körben a program felkínálja, hogy a vállalkozásunkat szeretnénk fejleszteni az internet segítségével, a digitális tudásunk növelésével a karrierünket szeretnénk előremozdítani, vagy a digitális lehetőségekkel akarunk jobban megismerkedni.


Utána a jelenlegi helyzetünk leírásával pontosíthatjuk, milyen ismeretekre van szükségünk.


Végül pedig a céljaink megfogalmazásával választhatunk ennek megfelelő tananyagot. Ezután tanulási tervet állít össze számunkra a program.


Ha kész a tanulási terv, elkezdhetjük a leckéket, melyek oktató videókból és kvízekből állnak.


"Az internet rendkívül hasznos eszközt jelenthet a társadalom számára a fiatal szakemberek és a vállalkozások fejlődésének előmozdításához. Az online tanfolyam magyarországi elindításával az a célunk, hogy felruházzuk a szükséges digitális készségekkel a magyarországi munkavállalók jelenlegi és későbbi generációit, és segítsük a kis- és középvállalkozásokat növekedésük felgyorsításában, valamint a nemzetközi piacok elérésében" - nyilatkozta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom