Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Tech
  • Live stream közben derült ki a "fiatal" kínai influenszerről, hogy valójában egy arcfiltereket használó 58 éves nő

Live stream közben derült ki a "fiatal" kínai influenszerről, hogy valójában egy arcfiltereket használó 58 éves nő

Offmedia- 2019.07.31. 19:27
Ennél 2019-ebb sztori ma már nem lesz.
Egy
Qiao Biluo Királynőként ismert kínai vloggerről egy élő stream során derült ki, hogy valójában egy 58 éves nő lapul az általa használt arcfilterek alatt. A nőt több tízezren követték a kínai közösségi oldalakon, a legtöbben csak cuki istennőnek hívták, még mielőtt kiderült volna a csalás. Ilyen képeket posztolt magáról:

A nagy leleplezés egy másik online sztárral való live stream során történt meg. Qiao Biluo rendszeresen kitakarta ilyenkor az arcát, rárakott valamilyen animációt vagy anime képet, esetleg csak a testét mutatta a kamera. Ennél a streamnél is ez történt, de miután a rajongói elkezdték nyaggatni, hogy mutassa meg magát, ő felajánlotta, hogy megteszi, de előbb küldjenek neki pénzt. A fanok bele is húztak és szépen nőtt az adományok száma, volt aki átszámítva közel másfél millió forintot utalt el a nőnek. A stream ezen pontján viszont hiba került a gépezetbe és egy glitchnek köszönhetően lekerült a kitakaró kép a nő arcáról, felfedve igazi énjét, egy középkorú nőt. 

A streamer úgy vette észre, hogy valami nem stimmel, hogy a rajongói tömegével hagyták ott a VIP streamet, de azért tovább beszélgetett a másik lánnyal, csak picit kínossá vált a szitu. A sztorit még a kínai TV is lehozta, és habár először úgy tűnt Bilou karrierjének vége, a negatív figyelem mégis 500 ezer új követőt hozott a nőnek, akit most "nagymamának" kezdtek el hívni a rajongói, lecserélve a cuki istennő nevet. 

(Engadget)

Hozzászólások