Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Már a Twittert is megelőzte a Snapchat és lehet jönnek a 3D-s szelfik

Szaghmeiszter Máté- 2016.06.06. 11:23
339
Megállíthatatlan a fiatalok Facebookja.
Forrás: Getty/Europress
A Snapchat már a Twittert is megelőzte a napi felhasználók tekintetében - írja a Bloomberg belső informátoraira hivatkozva. Az eltűnő képeket és üzeneteket használó applikációt mostanra már 150 millióan használják naponta, ráadásul nagyrészük a reklámozóknak fontos fiatalokból áll. A Twitter ezzel szemben körülbelül 136 millió napi felhasználót tud felmutatni.

A korábban második legnagyobb közösségi oldal több átalakításon is átesett mostanában, például kicsit enyhítettek a 140 karakteres üzenet limiten, de úgy tűnik ez sem segít azon, hogy erőre kapjanak. A cég vezérigazgatója, Jack Dorsey nemrég pont a Snapchatet dícsérte, egész konkrétan "nagyon modern"-nek nevezte, ráadásul elismerte, hogy a Twitter kissé zavaros tud lenni néha, és muszáj azon dolgozniuk, hogy vonzóbbá tegyék a felhasználók számára.

Eközben a Snapchat titokban megvásárolta a Seene nevű céget, mely egyfajta 3D-s Instagram oldalként funkcionált eddig. A felhasználók térhatású képeket készíthettek és tölthettek fel az appon keresztül, ilyesmiket, mint ez a kutyus itt:A Snapchat nagy valószínűséggel a nagysikerű filtereket akarja majd feldobni ezzel a technológiával, tehát ki tudja, lehet nemsokára már térhatású szelfiket is küldözgethetünk az appon belül.

Hozzászólások