Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Tech
  • Őket hallgatta a világ a legtöbbet a Spotify 10 éves történelme során

Őket hallgatta a világ a legtöbbet a Spotify 10 éves történelme során

Offmedia- 2018.10.10. 20:51
Ed Sheeran, Drake, Eminem a toppon.
Hihetetlen, de a legismertebb streaming szolgáltató, a Spotify most lett 10 éves. A svéd cég ennek örömére összeszedte, hogy kiket hallgattak a legtöbbet a felhasználók, mely előadók, dalok, és lemezek pörögtek a legjobban az elmúlt évtizedben.

Szinte már-már törvényszerűen Drake lett az első a legtöbbet hallgatott előadók közt, őt követi Ed Sheeran, Eminem, The Weeknd, valamint Rihanna. A Szigetre is érkező Ed Sheeran "Shape of You" megaslágerét hallgatták a legtöbbet a zenekedvelők, ami nem semmi teljesítmény, tekintve, hogy a treki 2017-es. Második legtöbbet pörgetett zene a "One Dance" volt Drake-től, míg lejjebb a listán a The Chainsmokers & Halsey "Closer"-t, és a Post Malone-os "rockstar"-t találjuk. 

A legstreameltebb albumokat Ed Sheeran (÷), Justin Bieber (Purpose), és Drake (Views) adták ki, a top 5 királynő pedig Rihanna, Ariana Grande, Sia, Beyoncé, és Nicki Minaj. Ide kattintva lehet böngészni a teljes listát, akár évszámok szerint is, alább pedig az elmúlt évtized legnagyobb Spotify slágereiből készített playlist.

Hozzászólások