Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Saját videojátékkal rukkolt elő Kanye West

Ráthgéber Réka- 2016.02.12. 10:37
157
Több lábon kell állni, hiába.

Felvázolunk egy teljesen egyszerű élethelyzetet: Ülsz otthon, hallgatod a Strongert, rajtad van Kanye West legújabb kollekciója, és közben játszol egy videojátékkal. Mit szólnál hozzá, ha még a képernyőn is Kanye West vagy az egyik hozzátartozója lenne látható?

Bizony, Kim Kardashian férje úgy döntött, mivel már hatalmas sikereket ért el a divatiparban és a zenei karrierje is többször volt a csúcson, ideje egy teljesen új dolgot kipróbálnia. Be szeretne törni a videojáték piacra, és már ki is találta, mivel lehetne még több pénzt keresni.  A játék az Only One: The Game címet viseli majd, és Kanye West anyukájával lehet repülni a mennyországban.

Az énekes be is mutatta már rajongóinak a trailert „Dolgoztam egy videojátékon, és megakartam mutatni nektek. A koncepció az lenne, hogy anyukám átrepülne a mennyország összes kapuján.” – írta Kanye.

Nekünk az egészről az egyik South Park rész jutott eszünkbe, amikor Stan már megunja a Gitar Hero-t és elkezd Heroin hősözni. Nem jut soha sehova, csak folyamatosan a sárkányt kell kergetnie. Bár örüljünk annak, hogy Kanye West nem egy olyan játékot kreált, ahol ő az Isten és vele lehet világteremtőset játszani.


Heroin hős:

Hozzászólások