Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Újított is, meg nem is a Snapchat

Szaghmeiszter Máté- 2016.10.11. 18:34
839
Forrás: Youtube
Most, hogy már nem egyedül uralja az eltűnő posztok piacát, a Snapchat rá van kényszerítve az innovációra, annak érdekében, hogy meg tudja tartani a felhasználóit.

A legújabb frissítés viszont egyben visszalépés is, igaz ez kivételesen nem egy negatív dolog. Az applikációban mostantól ismét egyesével nyithatjuk meg barátaink sztorijait, és miután végigpörgettük azt, nem dob át a következő emberre, hanem visszaléptet minket a főmenübe. Ezzel búcsút inthetünk a márciusban bevezetett "Auto Advance" funkciónak, melynek "károsságáról" itt írtam részletesebben.

Azoknak viszont, akik szerették, hogy egybe végignézhetnek mindent, vigasztalás lehet az új "lejátszási lista" funkció, aminek segítségével kiválaszthatjuk legjobb barátaink (vagy ellenségeink) sztorijait, majd a lejátszás gombra kattintva egybe megnézhetjük őket.

A frissítés utolsó újdonsága, hogy a reklámokat és a szponzorált posztokat kicsit lejjebb rakták, ezzel is felhasználóbarátabbá téve az appot. Kérdés, hogy ez elég lesz-e az Instagram Stories elleni küzdelemben.

Hozzászólások