Keresés
13O
Budapest
2017.09.26., kedd (Jusztina)

Végre itt az univerzális töltő!

Ráthgéber Réka- 2016.03.02. 16:11
194
Egyszerre Apple és Samsung kompatibilis.

Ha egy családon belül több fajta mobiltelefont használtok, biztosan nálatok is előfordult már olyan probléma, hogy nem találtátok otthon a megfelelő töltőt. Az LMcabel nevű cég erre a kellemetlen helyzetre fejlesztett ki egy nagyszerű megoldást.

Nagyon egyszerű a dolog: a cég megalkotta a tökéletes töltőt. Egyik oldalával az Apple telefonokat lehet tölteni (iPhone 5 vagy annál újabb verzió), másik oldalával pedig a többi mobiltelefont. A cég már elkezdte gyűjteni rá a pénzt Kickstarteren (átszámítva már több mint 19 millió forintot utaltak nekik az adományozók), úgyhogy remélhetőleg hamarosan elkezdődhet a nagyüzemi gyártás. Sőt, ha 15 dollárnál (kb. 4200 forint) többet utaltok, az LMcable küld nektek az early bird töltőkből egy darabot. 4 féle verzióból lehet választani: barna kábel arany töltőfejjel, fehér kábel ezüst töltőfejjel, kék kábel szintén ezüst töltőfejjel és fekete kábel sötét szürke töltőfejjel.

Persze a kétkedők rögtön felvetették a kérdéseiket, hogy ez mégis hogy lehetséges, meg biztosan nem működik az egész, de az LMcable közzétett egy videót, ahol bemutatják a prototípust. Minket egyelőre meggyőzött, kíváncsian várjuk, mikor terjed el az univerzális töltő világszerte.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom