Keresés
12O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Verj agyon mindenkit a Jay és Néma Bob játékban

Ráthgéber Réka- 2016.02.25. 11:00
133
Ha ez nem elég, még be is szólhatsz nekik!
Az Interabang Entertainment csapata úgy gondolta, király lenne, ha Jay-jel és Néma Bobbal lehetne játszani. Fel is vetették hát az ötletet a rajongók körében, és várják a támogatást minden irányból. Ha összejön a megfelelő mennyiségű pénz, a 2,5D-s játékban mindenkit agyonverhetünk!

Az egészet úgy kell elképzelni, mint mondjuk a Mortal Kombatot. Egy oldalnézetű, bunyós játékot szeretnének alkotni a készítők, de azért lenne egy kis cselekménye is az egésznek. A sztori szerint a két jómadár egy bevásárlóközpontban tévedne el, és itt bonyolódnának különböző konfliktusokba. Nem csak verekedni lehetne főhőseinkkel, hanem akár be is szólhatunk a játék többi szereplőjének (és ha Néma Bobot választjuk karakterünknek?).

Természetesen többjátékos módra lenne kifejlesztve, így egyszerre Jay-jel és Néma Bobbal is tevékenykedhetnénk. Az Interabang Entertainment csapata PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fejlesztené ki a játékot, és ehhez mindössze 400 ezer dollárt szeretnének. Valószínűleg gyorsan összejön a pénz, ugyanis már az első nap 60 ezer dollárt sikerült összegyűjteniük.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom