Keresés

  • Főoldal
  • Események
  • VOLT
  • Elérhető a Volt fesztivál részletes idei programja, már csak egy nagyszínpados név hiányzik

Elérhető a Volt fesztivál részletes idei programja, már csak egy nagyszínpados név hiányzik

Offmedia- 2018.03.14. 13:16
Egyben a szervezők bedobtak 125 új magyar fellépőt is.
Százhuszonöt magyar fellépője lesz az idei soproni Telekom VOLT Fesztiválnak június 26-tól 30-ig. A teljes hazai élmezőny koncertet ad, köztük a Brains, a Punnany Massif, a Wellhello, a Kiscsillag, a Road és a Quimby.


A VOLT-on ünnepli 50. születésnapját június 27-én Ákos, 28-án pedig Lukács László, a Tankcsapda frontembere. A Tankcsapda az Iron Maiden előtt és a Skillet után lép a nagyszínpadra, a nyitónapra a Depeche Mode előzenekaraként a Bëlga kapott meghívást a VOLT-ra, utánuk a Vad Fruttik következik - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Néhány további név a kínálatból: 30Y, Akkezdet Phiai, Anna & the Barbies, AWS, Barabás Lőrinc Quartet, Bëlga, Brains, Caramel, Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartell, Irie Maffia, Ivan & the Parazol, Jónás Vera Experiment, Kiscsillag, Leander Kills, Lóci Játszik, Lord, Magashegyi Underground, Majka & Curtis, Müller Péter Sziámi AndFriends, Péterfy Bori & Love Band, Punnany Massif, Quimby, Random Trip, Road, Szabó Balázs Bandája, Takáts Tamás Blues Band, Tátrai Tibor és a Jazztelen, Qualitons, Wellhello.

A magyar fellépők bejelentésével egy időben a Volt részletes programja is elérhetővé vált, katt ide. Már csak egyetlen nagyszínpados név hiányzik az utolsó napról, a 20.30-as sávból, a kérdőjeles előadó a Clean Bandit után, és az Avenged Sevenfold metálbanda előtt lép színpadra.

Hozzászólások