Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Az egykori Real Madrid játékos rapkarrierbe kezd, míg nem talál magának új csapatot

Az egykori Real Madrid játékos rapkarrierbe kezd, míg nem talál magának új csapatot

Offmedia- 2017.02.13. 12:51
A holland Ryson Drenthe fél éve van klub nélkül, de nem esik kétségbe, labda helyett pörgeti a nyelvét
A még mindig csak 29 éves Ryson Drenthét egykoron a világfutball egyik legnagyobb tehetségeként tartották számon. A Feyenoordnál kezdte pályafutását, onnan igazolta le a Real Madrid 2007-ben, "potom" 14 millió euróért. A játékos azonban nem tudott gyökeret verni a királyi gárdánál, így aztán többször is kölcsönadták az évek során, megfordult például az Evertonban is.

Közben még a holland válogatottban is bemutatkozhatott, ám karrierje nem sokkal később már romokban hevert. Kis időre Oroszországba, majd Törökországba, végül Abu Dzabiba igazolt, a roppant játékerőt képviselő, messze földön ismert Baniyas klubjához. Innen is mennie kellett aztán, mert edzője szerint még ezt a szintet sem ütötte (már) meg...

Ennek már fél éve, Drenthe azóta is csapat nélkül tengődik, de nem parázza túl a dolgot. Sőt, úgy döntött, hogy a várakozás ideje alatt beindítja rap karrierjét Roya2Faces néven. Összeállt egy DJ JiandroBeats nevű producerrel, és már ki is dobta első számát "Paranoia" címmel, írja a The Independent.

Elöljáróban csupán annyit jegyeznénk meg, hogy a holland nyelvre nem lehet eléggé felkészülni, a beat pedig maga a borzalom.

Íme!


Hozzszlsok

rdekes lehet