Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hétvégi csemegék: hallgasd meg a OneRepublic, M.I.A. és Christina Aguilera új dalait!

Hétvégi csemegék: hallgasd meg a OneRepublic, M.I.A. és Christina Aguilera új dalait!

Fiji- 2016.08.12. 17:35
Eskü, hogy meghallgattattak azoknak az imái, akik nem jutottak ki ma a Szigetre. A zenei szcéna a hét végére igazi csemegékkel áldott meg minket.

Tegnap debütált a Green Day legfrissebb szerzeménye a Bang Bang, mely lényegében ízelítő a punk együttes készülőben lévő albumáról. Ha minden a terv szerint halad, akkor a Revolution Radio októberben kerül majd a boltokba.

 

Azonban a péntek nemcsak a punkoknak kedvez, hanem örülhetnek azok is, akik bírják a OneRepublic zenéit. A srácok jelenleg a negyedik albumon dolgoznak, természetesen legújabb számukon, a Kids-en is felfeslik a könnyed pop, illetve a laza, de mégis színes tónusok világa.

Valami jóság szivárgott ki Christina Aguilera műhelyéből. Mondjuk, nem éppen a készülőben albumról, de ettől függetlenül örülünk a dalnak, melyet a Netflix egyik sorozatához gyártott. Az énekesnő a Telepathy című számot Niel Rodgers-szel alkotta meg.

Újdonsággal jött M.I.A. is, akinek albuma szeptember 9-re várható. Az énekesnő felvételeinél közreműködött Blaqstarr, aki az egzotikus Bird Songból vette ki a részét. M.I.A. ígéretet tett, hogy Diplo remixet fog készíteni a számból. Kíváncsian várjuk!

 

Végül pedig hallgasd meg Regina Spektor új pajkos szerzeményét. Az orosz gyökerekkel rendelkező énekesnő, akinek zenéje a New York-i East Village anti-folk hagyományaihoz kötődik, szeptemberben mutatja be albumát, a Remember Us to Life-ot. A lemezre felkerül a Small Bill$ is, melyet a játékos refrén tesz igazán egyedivé.

Hozzászólások

Érdekes lehet