Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Jótékonysági dalt készít Missy Elliott Michelle Obamával

Jótékonysági dalt készít Missy Elliott Michelle Obamával

Ráthgéber Réka- 2016.03.17. 10:57
Ráadásul közreműködik több énekesnő is.

Michelle Obama már bebizonyította, hogy tud rappelni. Most összeállt pár énekesnővel, akikkel a lányok taníttatásáért kampányolnak egy dal keretein belül.

Forrás: Getty/Europress

A Let Girls Learn mozgalom keretein belül a First Lady létrehozta a 62 Million Girls nevű kezdeményezést, amelynek az a célja, hogy a világ összes pontján oktatási lehetőséget biztosítsanak a lányoknak. Úgy gondolta, ha a sztárvilágból összeszed pár erős nőt, és készítenek egy közös számot együtt, azzal nagyobb figyelmet kapna maga a probléma. Szólt hát számtalan énekesnőnek, többek között Missy Elliottnak, Kelly Rowlandnak, Kelly Clarksonnak, Zendayanak, Janelle Monae-nak, Lea Michele-nek, a fiatal Jadagrace-nek és a Youtube legújabb sztárjainak, Chloe-nak és Halle-nak.

A This is For My Girls című számot az Oscar-díjra is jelölt Diane Warren írta, és március 16-tól elérhető az iTunes-on. A letöltésekből befolyt összeget teljes mértékben a Let Girls Learn mozgalomnak ajánlja fel a First Lady-vel kiegészül lánybanda, ráadásul a megjelenése egybeesik a South by Southwest zenei fesztivállal, ahol Michelle Obama fel is szólal az ügy érdekében. Csak így tovább csajok!

Hozzászólások

Érdekes lehet