Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Tényleg méltó lenne a "Pen Pineapple Apple Pen" a Gangnam Style utódjának?

Tényleg méltó lenne a "Pen Pineapple Apple Pen" a Gangnam Style utódjának?

Offmedia- 2016.09.27. 13:04
Van egy tollam, van egy almám.


Tételezzük fel, hogy van nálad egy toll és egy alma. Mi lesz belőle, ha összerakod a kettőt? Alma-toll. Tételezzük fel, hogy van egy másik tollad is, valamint egy ananászod. Mi lesz belőle, ha összerakod a kettőt? Ananász-toll. Ha most azon gondolkozol, hogy megbolondultunk-e, akkor 1. nem jársz messze az igazságtól, 2. nem láttad még azt a videót, ami miatt megbolondultunk, a Pen Pineapple Apple Pen-t.

A japán művész, Kazuhiko Kosaka által kitalált Piko-Taro nevű karakter saját száma pár nap alatt letarolta az internetet, hisz minden adott volt hozzá, hogy vírusként terjedjen: idióta szöveg, idióta tánc, idiótán kinéző előadó, mindez egy fülbemászó dallamba csomagolva. A rikító sárga, állatmintás ruhákat viselő Piko-Taro dalára természetesen a leginkább Japánban mozdultak meg, elég csak megnézni ezt a 11 perces összeállítást, ahol a videóban látható táncot és toll-gyümölcs penetrációs útmutatót utánozzák a szigetország lakói.

Akkor tehát ez lenne az új Gangnam Style, amitől nem szabadulunk hónapokig és milliárdos nézettséget valamint világhírnevet hoz alkotójának? Ummmm...tuti nem, PSY karakterét tovább lehetett vinni, Piko-Taro viszont annyira egysíkúnak tűnik, mint azok a hajléktalanok, akiknek egy bevett dumájuk van a kéregetésnél, de az annyira random hülyeség, hogy mindig bejön.

Hozzászólások

Érdekes lehet