Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • The Weeknd bejelentett egy közös, posztumusz dalt Juice WRLD-del

The Weeknd bejelentett egy közös, posztumusz dalt Juice WRLD-del

Kersner Máté- 2020.08.05. 13:11
És nem is kell rá sokat várni.

Forrás: Hkhiphop
2020 eddig egyértelműen The Weeknd és Juice WRLD éve volt: a két előadó - igaz, sajnálatos módon utóbbi csak posztumusz kategóriában - egyaránt meghódította a slágerlistákat, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy egy közös kislemezük is érkezik, ami borítékolhatóan meg sem áll majd a chartok első helyéig.

A kollab dal érkezését The Weeknd lengette be Twitter -és Instagram profilján, röviden és titokzatosan csupán ennyit mellékelve posztjaihoz: XO + 999 Thursday Night"

 

Az XO az énekes saját kiadójának a neve, ezzel ő magát kívánja reprezentálni, a 999 pedig a Juice által használt szimbolikus szám, ami gyakran feltűnt a rapper klipjeiben, bejegyzéseiben és ruháin is.

A posztból emellett kiderül az is, hogy a kislemez holnap, azaz csütörtökön meg is jelenik. 

Abel bejelentése után a rajongók előszedték Juice WRLD szeptemberi tweetjét, amiben még arról írt, hogy mekkorát szólna egy közös projekt The Weeknddel, így feltételezhetjük, hogy a kollabjuk valamikor ezután, de még az mc halála előtt születhetett. 

Kettejük kislemeze az első hivatalos release lesz a kanadai énekes After Hours -és chicagói rapper Legends Never Die albuma óta, ami az elmúlt 20 év legnagyobbat menő posztumusz kiadványa lett az Egyesült Államokban.

(NME)

Hozzászólások

Érdekes lehet