Keresés

Tíz OK a trapre

Offmedia- 2016.01.10. 10:28
Tíz okos trap amit hallgass meg! Ha szereted a hip hop ot de a trapet nem, mert sok rossz előadóba futottál bele, tán ezek után változni fog a véleményed.

Amikor erre készültem, írtam egy oldalt, hogy felvezessem mi zajlik most körülöttünk, hip hop témában. Aztán elvetettem. Tudod te is, mindenki azt mondja, és te magad is, hogy  a trap, mint a dirty south, jön megy. Hát, nem. Csak annyit mondok, hogy kezdjetek el szörfözni a Tecső (youtube) csatornán, cseh, lengyel, japán, spanyol, orosz, koreai, trap-rap formációk tömegével találkoztok, igen is ez már egy átalakító erejű változás, és nem csak Atlanta, és Memphis magányügye.


Ha azt hiszed, hogy trapet csak buta drogos fiúk csinálnak, itt tíz komoly és öntudatos trap a világ minden sarkából. Mick Jenkinsnek nincsenek olyan menő haverjai, mint Kendrcik Lamarnak ( Dr.Dre), mert akkor ő is az év amerikai reppere lenne. Így is az. Az okos néger veszélyes, majd lelövik, ahogy ez szokás az államokban.

Mick Jenkins-Martyrs


Raury 19 éves, és mindegy mit teszel, ez az új generáció.
Raury - Trap Tears ft. Key!


Denzel Curry se nagyon vehet minden államban alkoholt. 1995-ben született. Szemtelenül fiatal és pofátlanul jó.
Denzel Curry : Zone 3Izland über alles, vagyis izlandiul : Umfram allt, Iceland !

SMIB, SMIB, SMIB ! A holland trap Wu-Tang!
Tads Thots - Fukboiproof


Egy holland cloud is férjen ide.
Yung Internet - Cooldown Café


Most Bones vagy Jule$? Azért Zsűlsz, mert Bones már ismert, egy iskolát teremtett, nagyon sokan másolják. Ja, hogy nem ismered, Orbániában más raptrendek mennek. Ne fogd, az old schoolra, keress rá Bones-ra is.
Joule$ -Chi


Sötét és gonosz, az igazi trap mindig is ez volt. A pop csak később telepedett rá.
Night Lovell – Dark Light


Koreai csajszi trap. A szöveg a ribancokról szól, és arról, hogy legyen tartása a lányoknak.  Koreiak szívesen feliratoznak mindent angolul, olvasd el. Mondjuk azért láthatóan, nem esik nehezükre kihívóan felöltözni. Asszony csalfaság a neved.


Megint egy fiatal srác, akiről még lehet, hogy hallunk.
brandUn DeShay - Chi-bUya


A francia 1995 nevű csapat és barátai (L’Entourage) már csak azért is jó példa mert nagy klasszik boom bap fanok, és miért ne férne be más zene is. Másoknál miért nem?
L'Entourage - Les Rois


Bonuszként, egy magyar nábob. Robotdeck nyári felhőtrapje a nevében is gondolkodó Tink-el karöltve.
RobotDeck X Mulató Aztékok - Kaleidoszkóp Ep promo video (Tűsarok részlet)

Hozzászólások

Érdekes lehet