Keresés

Újabb világsztárok a VOLT Fesztiválon!

Helstáb Laura- 2016.02.10. 09:58
Többek között a Prodigy, Axwell Λ Ingrosso, Alle Farben és Paul Kalkbrenner erősítik a vonalat.
Ami persze eddig sem volt gyenge olyan húzónevekkel, mint az Iron Maiden, Wiz Kalifa, Slayer és Damien Rice, de szerda reggel még több okot kaptunk rá, hogy ott legyünk idén a VOLT Fesztiválon.

A The Prodigy már visszatérő vendég a fesztiválon, eddig kétszer lépett fel Sopronban. Aki volt már Prodigy koncerten, tudja, hogy kész őrület, aki pedig nem, készüljön fel, mert idén pedig a korábbinál jóval nagyobb küzdőtéren fogja kezelésbe venni a tömeget a csapat. A rock rajongói évek óta várják, hogy újra Magyarországon koncertezzen a Skillet, az egyedi zenét játszó amerikai rockbanda, akik idén szintén fellépnek a VOLT-on.

Az utóbbi években nem meglepő, hogy zúzós rock békésen megfér az elektro-house mellet a VOLT Fesztiválon: idén Axwell Λ Ingrosso, a Swedish House Maffia két világsztárja csatlakozik a fellépőkhöz. A két svéd DJ 2014-ben kezdett együtt zenélni, és azóta is a legjobb partislágereket gyártják.


Az elktronikus zenénél maradva, ezzel természetesen nem ért véget a sor: a ma bejelentett nevek között van a Gorgon City, két észak-londoni DJ, elektronikus zenész és producer, Kye Gibbon és Matt Robson-Scott 2012-ben alapított, világszerte népszerű projektje.

Idén nem lesz hiány berlini DJ-kben a fesztiválon: öt év után visszatér Sopronba Paul Kalkbrenner, aki nem csak a Berlin Callingot fogja eltolni, hanel legújabb, 7 című albumával érkezik Magyarországra. Szintén Berlinből érkezik Alle Farben, aki a She Moves című számával tört be a zeneiparba, és azóta vezeti slágereivel a listákat. Bár svéd, de Berlinben alkotó DJ Jan Blomqvist, akit popos. elektronikus slágerei a minimál-színtér egyik legkiemelkedőbb előadójává emeltek az utóbbi években. Legújabb dalát, a More-t, a napokban mutatta be.


Végül pedig egy kis hip-hop: a Stereo MC's, a legendás brit hip-hop/elektronikus tánczenei együttes csatlakozott még a fellépők sorához.

A VOLT Fesztivál idén június 29. és július 2. között lesz, a jegyek már kaphatóak.

Hozzászólások

Érdekes lehet