Kövess minket

Sport

Vége a szavazásnak, ezek a játékosok lesznek ott az idei NBA All-Star meccsen!

Kobe Bryant-re szavaztak a legtöbben, készülhet utolsó gálájára.

Megosztva


Idén, február 14-én rendezik az All-Star mérkőzést, szokás szerint netes szavazással döntötték el(az edzők is választhatnak egy-egy játékost), hogy kik kerülhetnek be a keleti és nyugati csapatokba.

A névsorokat böngészve nincsenek nagy meglepetések, azt is mondhatnánk, hogy nyugaton a helyzet változatlan, mint az elmúlt években. Kobe gyűjtötte be a legtöbb voksot az emberektől, majd’ két milliót. A jövőre visszavonuló játékos nem a legjobb idényét futja, és még finoman fogalmaztunk, de kétségkívül ott a helye a nyugati csapatban, még ha nem is villogott annyit ebben a szezonban, mint megszokhattuk tőle korábban. Rajta kívül Steph Curry, Russell Westbrook, Kevin Durant és Kawhi Leonard került be a nyugati kezdő ötösbe.

Keleten is azok a játékosok szerepelhetnek, akik talán a legjobbak posztjukon. Így fest az ottani kezdő: LeBron James, Dwyane Wade, Kyle Lowry, Paul George és Carmelo Anthony.

A képen összegyűjtve látható a legtöbb szavazatott kapott játékosok listája, posztok szerint:

A szavazás legérdekesebb eredménye kétségkívül Zaza Pachulia nagyszerű szereplése. A Dallas Mavericks játékosa mindössze 14 ezer szavazattal gyűjtött kevesebb voksot, mint Kawhi Leonard a San Antonio Spursbőll és így ennyivel maradt le a kezdőről.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés