Kövess minket

Hiphop

1 millió dollárt követeltek Trippie Redd-től hackerek, akik ellopták az új albumát a megjelenés előtt

Megosztva

Trippie Redd elárulta, hogy hackerek 1 millió dollárt próbáltak meg kizsarolni tőle, miután ellopták a Mansion Musik című új albumát.

A rapper Zane Lowe Apple Music-os műsorában adott interjút, ahol elmondta, hogy hackerek váltságdíjat követeltek tőle, és azzal fenyegetőztek, hogy kiszivárogtatják a lemezt, ha nem fizeti ki a pénzt. Ahelyett, hogy engedett volna a követeléseiknek, Trippie bevallotta, hogy siettette az album kiadását, hogy dacoljon a hackerekkel és elkerülje, hogy hét számjegyű összeget kelljen kiköhögnie, ami megmagyarázza a végtermék néhány hangzásbeli problémáját. Hozzátette: „Úgy voltam vele, hogy ha most nem adom ki, akkor kint lesz, és ettől függetlenül hallani fogják a rossz keverést is. Kiadom keveretlenül, és meglátjuk, mit gondolnak.”

A rapper azt tervezi, hogy később kiadja a Mansion Musik újrakevert, feljavított változatát. Trippie azt is megjegyezte, hogy a Mansion Musik messze nem az első album, ahol bajba került a szivárogtatókkal.

Őrült módjára hekkelik és szivárogtatják a zenéimet, legalábbis az utolsó két, három albumomat. Nem tudom, hogy csinálják. A Pegasus, valószínűleg két hónappal a megjelenése előtt szivárgott ki, és még így is rendkívül jól sikerült.”

Trippie új lemeze amúgy erősen nyitott, a harmadik helyre került a megjelenése után a Billboard 200-as listáján, 56 ezer eladott példánnyal.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés