Kövess minket

Stílus

10 év után otthagyja a Moschinót a márka kreatív igazgatója, Jeremy Scott

Megosztva

A Moschino bejelentette be, hogy Jeremy Scott 10 év után távozik a márka kreatív igazgatói posztjáról.

Scottot 2013 októberében nevezték ki, és azóta a márka legszínesebb kollekcióit hozta össze, miközben rengeteg kollabot is elindítottak, például a H&M, McDonald’s, a The Sims vagy éppen a londoni Palace streetwear márkával. Scott egyedi, sokszor játékos látásmódja kétségtelenül utat nyitott más luxusmárkák számára, hogy megpróbálják nem túl komolyan venni magukat.

Szerencsés vagyok, hogy együtt dolgozhattam egy olyan kreatív erővel, amilyen Jeremy Scott. Szeretném megköszönni neki a Franco Moschino ház öröksége iránti tízéves elkötelezettségét, és azt, hogy egy olyan egyedi és vidám víziót vezetett be, amely örökre a Moschino történetének része marad” – mondta Massimo Ferretti, az Aeffe S.p.A. elnöke egy sajtóközleményben.

A Moschino elmúlt 10 éve a kreativitás és a képzelet csodálatos ünnepe volt” – teszi hozzá Scott. „Nagyon büszke vagyok az örökségre, amit magam mögött hagyok. Szeretnék köszönetet mondani Massimo Ferrettinek azért a megtiszteltetésért, hogy vezethetem ezt az ikonikus házat. Szeretnék köszönetet mondani továbbá minden rajongómnak világszerte, akik ünnepeltek engem, a kollekcióimat és a víziómat, mert nélkületek mindez nem lenne lehetséges.”

Arról egyelőre nem sokat tudni, hogy Scott karrierje milyen új irányt vesz, vagy hogy ki veheti át a helyét a Moschinónál.

(Hypebae)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés