Kövess minket

Hiphop

100 ezer dollárt ajánlottak a podcasterek annak, aki nyomra vezet Tupac Shakur gyilkosával kapcsolatban

Megosztva

Tupac Shakur halála máig megoldatlan. Teóriák és igen hihető verziók, például, hogy Crips leszámolás áldozata lett, és Orlando Anderson volt az elkövető (amit ő mindig tagadott), persze vannak, de hivatalosan sosem zárták le az ügyet. Most két podcast műsorvezetője összesen 100 ezer dollár nyomravezetői díjat ajánlott annak, aki segít kézre keríteni a gyilkost.

Először a nyugalmazott rendőr, David Kohlmeier, aki a The Problem Solver podcastet vezeti, mondta be, hogy 50 ezer dollár üti annak a markát, aki elvezeti őt Tupac gyilkosához, majd Jon Orlando, azAction Junkeez podcast vezetője is hasonló összeget ajánlott fel. A téma amúgy azért jött ismét fel, mivel kedden volt a rapper halálának 26. évfordulója.

Tupac gyilkosa vélhetően sosem kerül elő, és az sem biztos, hogy letartóztatnák, ha előkerülne, Duane „Keffe D” Davis például, aki a fentebb említett Orlando Anderson nagybácsija, már évekkel ezelőtt lenyilatkozta, hogy az ő kocsijának a hátsó üléséről dördültek el a halálos lövések, mégsem nyitották újra az ügyet.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés