Kövess minket

Aztaa

12 métert zuhant és meghalt egy férfi a The Weeknd koncertjén

Megosztva

Sikeresen beazonosították azt a férfit, aki egy hete meghalt The Weeknd új turnéjának philadelphiai állomásán – írja a New York Post.

A 32 éves áldozat, Hugo Sanchez egy baleset következtében hunyt el. A férfi a koncert helyszínéül szolgáló Lincoln Financial Field stadion mozgólépcsőjének gumikorlátjára ült fel, de megcsúszott, majd 12 métert zuhant. Az esés következtében súlyos fejsérülést szerzett, és habár azonnal kórházba szállították, még aznap este elhunyt.

Az eset után a stadion dolgozóinak lelki segélyszolgálatot nyújtanak, ha esetleg nehezen dolgoznák fel a baleset okozta traumát. The Weeknd is posztolt a philadelphiai koncertjéről Instagramra, de ebben nem említi a halálesetet. „Philadelphia…végre megcsináltuk. Köszönöm, hogy idehozhattam a turnét, a tegnap este mindannyiunk számára emocionális volt, mindannyiótokat közel éreztem magamhoz. Következő állomás NEW YORK!” – írta Abel, aki jelenleg az észak-amerikai turnéját csinálja. Egyelőre nem tudni, hogy pótolja-e a korábban bejelentett budapesti fellépését.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés