Kövess minket

Film

15 év után folytatást kap a „Legenda vagyok”

Megosztva

Folytatás készül a „Legenda vagyok” című posztapokaliptikus akció-horror filmhez, mely az azonos című könyv alapján készült még 2007-ben – írja a Variety.

A második részre visszatér Will Smith, de Michael B. Jordan is szerepet kap a filmben. Will Smith a hír kikerülése után meg is osztott egy fotót az Insta oldalán egy kihalt New York-ról, és betaggelte rajta Michael B. Jordant.

A folytatást az Oscar-díjas Akiva J. Goldsman írja majd, aki az első rész forgatókönyvéért is felelt. A film sztorija és rendezője egyelőre nem ismert, előkészületi szakaszban van még a film.

Az eredeti „Legenda vagyok„-ban Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg egy gyilkos vírus. Ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik. Spoilerek nélkül annyit érdemes megemlíteni, hogy a filmnek elég egyértelmű lezárása van, érdekes lesz látni, hogy miként folytatják.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés