Kövess minket

Aztaa

19 éves kora óta nem evett gyorskaját, de egy súlyt sem bír megemelni – vallotta be Lil Wayne

Megosztva

Mint szombaton megírtuk, Lil Wayne-nek közeleg az új albuma (Carter VI), amit fel is vezetett egy első, Swizz Beats producerelte kislemezzel, amiben a 2021-ben elhunyt DMX-től mintáznak.

A Kant Nobody című track és az új korong apropójából Wayne Zane Lowe rádiós-újságíró-DJ-vel beszélgetett egy jót. “El sem tudtam volna képzelni” – mondta a rapper arról, hogy már a franchise hatodik részének küszöbén áll. “El sem hiszem, hogy a Carter VI-nál tartunk. A rajongóim tudják, hogy mindent beleadok. Menjetek, hallgassátok meg az előzőt, ez ezerszer jobb lesz annál.”

A társalgás legabszurdabb és legviccesebb része azonban nem itt zajlott, akkor fordult különösre a dolog, amikor az ételek világára terelődött a szó.

Egy ponton Weezy étkezési szokásairól kezdtek el csevegni, a rapper hamar meg is osztotta, hogy 19 éves kora óta egy privát séf főz rá. A meg nem nevezett szakács olyan jól végzi a dolgát, hogy a most 40 esztendős Wayne állítólag azóta nem is evett semmilyen gyorsétteremben 20 éve, a McDonald’s-os kaja szagát például már fel sem tudja idézni. 

„Amikor 19 voltam, Miamiba költöztem. Anyám séfként dolgozott és nagyon örült, hogy költözök, mivel New Orleans elég őrült hely volt. Egy dolgot akart mindössze: hogy szerezzek magamnak egy privát séfet, így 19 éves korom óta egészen máig van egy szakácsom, aki főz rám. Ezer éve nem is ettem gyorskaját. Már a meki illatára sem emlékszem.” – nyilatkozta.

Itt következik egy érdekesebb fordulat: ebből kiindulva nagy naivan azt hihetnénk, hogy Weezy – még a túltolt kábítószer-, különösen leanfogyasztását leszámítva is – egészségesen él. Étkezését tekintve lehet, hogy rendben vannak a dolgok, hála a meg nem nevezett főzőmesternek, emberünk viszont utál edzeni, soha nem is szokott, és messziről elkerüli az edzőtermeket, ha teheti – folytatta mondandóját.

“Nem tudok súlyt emelni. Abszolút nem is edzek.” – összegzett a rapper, akinek a bicepsze amúgy olyannyira rendben van, hogy azt hinnénk, heti négy-ötször minimum lenézeget a terembe.

És ha már ételek, Wayne-t még 2010-ben csukták le 8 hónapra, az előadó ekkor tüzetesen vezette a naplóját, amiben a börtönben töltött napokon túl bőven beszélt a benti gasztronómiáról. Ebből többek közt kiderül, hogy az mc keményen függi a cukrot, de szereti a Kool Aidet is Oreóval keverni, a burrito pedig az egyik kedvenc étele. A First We Feast vonatkozó remek gyűjtése további ínyenc infókkal itt olvasható. Reméljük, hogy a híres séf ennél jobb menüket készít neki.

Most pedig vissza a hiphop frontjára: alább a Kant Nobody klipje.

A Carter VI albumnak egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés